افزایش ۱۶ درصدی تقاضای مس در سال ۲۰۲۳

14 آبان 1402 - 10:50

انجمن بین‌المللی مس هند (ICAI) افزایش قابل توجه 16 درصدی تقاضای مس را برای سال 2023 گزارش کرده است. در سال 2023، افزایش قابل توجهی در تقاضای مس در هند وجود داشته است که در مقایسه با 1،311،000 تن ثبت شده در سال 2022، به 1,522,000 تن رسیده است.

تقاضای مس در هند برای سال‌های متوالی رشد قابل‌توجه و دو رقمی داشته است، پس از انقباض در سال مالی 21 ناشی از اختلالات ناشی از همه‌گیری کووید 19، این روند رشد پایدار، فرصتی قابل توجه و بادوام برای سرمایه گذاری های جدید در صنعت مس هند را نشان می دهد.

گسترش مداوم تقاضای مس نشان‌دهنده انعطاف‌پذیری بازار و پتانسیل رشد بلندمدت است که می‌تواند چشم‌انداز مطلوبی برای مشاغلی باشد که به دنبال سرمایه‌گذاری و مشارکت در بخش پر رونق مس هند هستند.

رشد صنعت مس هند به طور واضحی بر پایه‌ای محکم استوار است که شامل اصلاحات سیاستی، سرمایه‌گذاری‌های عمومی و خصوصی قابل توجه و افزایش هزینه‌های مصرف‌کننده در طیف وسیعی از بخش ها است.

این بخش‌ها شامل ساخت و ساز ساختمان، انرژی‌های تجدیدپذیر، خودروی الکتریکی، کاربردهای صنعتی، توسعه راه آهن و مترو، انتقال و توزیع برق و تولید کالاهای سفید است. این حرکت جمعی در این بخش‌ها زمینه‌ساز گسترش قابل توجه صنعت است.

بخش حمل و نقل، شامل خودروها، راه‌آهن‌ها و سیستم‌های مترو، به عنوان یک کاتالیزور کلیدی برای این گسترش می‌باشد و افزایش قابل توجهی 34 درصدی در تقاضای مس را نشان می‌دهد. این افزایش قابل توجه را می توان به برقی‌سازی و نوسازی مداوم شبکه‌های راه آهن، گسترش سیستم‌های حمل و نقل سریع و افزایش قابل توجه 21 درصدی در فروش خودرو، از جمله پذیرش فزاینده وسایل نقلیه الکتریکی (EVs) نسبت داد.

در بخش ساخت و ساز، افزایش قابل توجه 11 درصدی تقاضای مس به دلیل استفاده بیشتر از مس در هر فوت مربع، به ویژه در مسکن با درآمد متوسط و ممتاز است. این رشد نتیجه افزایش تمایل به مس در سیستم های الکتریکی و لوله کشی است که به دلیل هدایت الکتریکی و دوام برتر آن، به ویژه در پروژه های مسکن مدرن و پیشرفته ایجاد می‌شود.

تقاضای متوقف شده که در سال مالی 21 و سال مالی 22 به وجود آمد، که عمدتاً ناشی از اختلالات ناشی از همه گیری کووید 19 است، به رشد قابل توجه 13 درصدی در سال مالی 23 در بخش کالاهای بادوام مصرفی تبدیل شده است. این رشد به ویژه در محصولاتی مانند تهویه مطبوع اتاق (RAC) و دستگاه‌های الکترونیکی مانند لپ تاپ، رایانه شخصی و تلفن همراه مشاهده می شود.

اجرای طرح انگیزه مرتبط با تولید (PLI) موجب افزایش هزینه‌های سرمایه‌ای (سرمایه) در بخش‌های مختلف صنعتی شده است که منجر به اعلام 1.7 میلیون کرور INR در سرمایه‌گذاری شده است. طبق آخرین گزارش‌ها، این افزایش سرمایه‌گذاری در نتیجه به افزایش تقاضا برای مس کمک کرده است

دیدگاه ها

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *