معاون معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: توسعه متوازن در صنعت فولاد بر اساس طرح جامع و نقطه نظرات تشکلها و نشستهای تخصصی در دستور کار قرارگرفته و روبهجلو در حال حرکت است.
وی با بیان اینکه در یک برههای ستاد فولاد را احیا کردیم که هماهنگیهای بسیار خوبی در صنعت فولاد داشت، گفت: اکنون نیز با همکاری وزارت صمت یک شورای راهبردی تشکیلشده است. سند راهبردی بخش معدن کشور با همکاری معاونت معدنی وزارت صمت، سازمان ایمیدرو و سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی کشور در حال تدوین است و ۱۷ راهبرد اصلی و ۷۰ کلان پروژه دارد. اکتشاف، استخراج، بهرهبرداری، سرمایهگذاری، هوشمند سازی معادن و تحول دیجیتال برخی از راهبردهای این سند است.
معاون معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت در ادامه گفت: اگر بخواهیم همگام با سرعت تغییرات جهان درحرکت باشیم باید در این بخش یک برنامه راهبردی داشته باشیم.جعفری با اشاره به اینکه اکنون ۴ درصد از محدودههای معدنی در دسترس ما هستند، افزود: نیروی انسانی متخصص از چالشهای بخش معدن و صنایع است که موضوع آموزش و ارتقای دانش نیروی انسانی از موضوعات با اهمیت است.
وی همچنین بحث فناوری هم گفت: تمامی مشکلات و مطالبات فعالان حوزه معدنی از قبیل اکتشاف تخصصی، حقوق دولتی، بهروزرسانی ماشینآلات و تجهیزات، فرآوری مطلوب و توسعه صادرات در طرح جامع دیدهشده است. تدوین طرح جامع معادن باهدف حذف چالشها و مشکلات معدنکاران و استفاده حداکثری از این ظرفیتهای خدادادی در دستور کار ویژه این وزارتخانه قرار دارد.