مدیر مجتمع طرحهای معدنی و اکتشافی سیستان و بلوچستان گفت: این مجتمع با وجود موانع متعدد، رکورددار حفاری در سطح استان و شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران (ایمپاسکو) است.
مدیر مجتمع طرحهای معدنی و اکتشافی سیستان و بلوچستان افزود: اقدامات توسعهای در بخش معدن سیستان و بلوچستان با استفاده از ظرفیت شرکتهای بومی سرعت گرفته و در همین راستا، سال گذشته قرارداد اجرای مطالعات اکتشافی در سه محدوده به یک شرکت بومی واگذار شد. مصطفی مولوی با اشاره به وسعت ۱۸۱ هزار کیلومتر مربعی استان سیستان و بلوچستان و ظرفیتهای معدنی گسترده آن، گفت: سال گذشته به منظور شناسایی و توانمندسازی شرکتهای بومی در حوزه اکتشاف، جلسات متعددی برگزار شد که منجر به احراز صلاحیت و عقد قرارداد با یک شرکت بومی شد. در حال حاضر، این شرکت اجرای خدمات مطالعاتی و شناسایی در سه محدوده اکتشافی را بر عهده دارد.
مدیر مجتمع طرحهای معدنی و اکتشافی سیستان و بلوچستان با تاکید بر نقش شرکتهای بومی در رونق اقتصادی و اشتغالزایی استان افزود: این شرکتها علاوه بر ایجاد فرصتهای شغلی، در مواقع بحرانی میتوانند از توانمندیهای خود برای مدیریت بحران و پشتیبانی از عملیات معدنی استفاده کنند.
مصطفی مولوی همچنین از صدور ۱۶ فقره پروانه اکتشاف در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: از این تعداد، ۱۱ فقره به نام ایمیدرو و ۵ فقره به نام شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران ثبت شده است. علاوه بر این، در حال حاضر ۲۱ پروانه اکتشاف به طرفیت از شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران و ۱۱ پروانه به طرفیت از ایمیدرو در اختیار این مجتمع قرار دارد.