این موسسه تحقیقاتی کانادایی با تاکید بر اینکه میزان سرمایه گذاری در بخش معادن طی ده سال گذشته بیش از ۶۰ درصد سرمایه گذاری های این بخش طی ۵۰ سال گذشته بوده، تاکید کرد که نگرانی های بزرگی در خصوص قوانین سختگیرانه دولت ها در زمینه سرمایه گذاری بر روی معادن وجود دارد که می تواند سرعت رو به رشد توسعه معادن را کاهش دهد.
به گفته چالرز ریورز، تعداد قراردادهای سرمایه گذاری بر روی بخش معادن بین سال های ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۲ به نسبت دهه قبل حدود دو برابر شده که معادن آفریقا و آمریکای لاتین بیشترین جاذبه را برای سرمایه گذاران به همراه داشته اند؛ بطوریکه تنها در سال ۲۰۱۶، بیش از ۸۰ درصد قراردادهای سرمایه گذاری متعلق به این دو منطقه بوده است.
همچنین از سال ۲۰۱۶ به این سو، آفریقا و آمریکای لاتین به ترتیب شاهد رشد ۱۶۷ درصدی و ۵۷ درصدی در زمینه رشد سرمایه گذاری بر روی معادن خود بوده اند.
بر اساس اسناد در دست چالز ریورز، بیش از ۷۸ درصد سرمایه گذاری های انجام شده در بخش معادن توسط بانک جهانی و ۲۲ درصد دیگر نیز توسط سایر نهادهای بین المللی و یا ملی صورت گرفته است.
همچنین دو فلز طلا و مس، بیش از نیمی از سرمایه گذاری بخش معادن در سطح جهانی را به خود تخصیص داده و ذغال سنگ نیز طی یک دهه اخیر حدود ۸ درصد رشد سرمایه گذاری را به همراه داشته است.