«قطع برق» یعنی آب، گاز، تلفن، موبایل و اینترنت هم قطع

25 آذر 1403 - 04:32

تصمیم دولت برای اعمال قطع برنامه‌ریزی‌شده برق یک تصمیم ساده نبود؛ این تصمیم زندگی روزانه مردم را با اختلال جدی مواجه کرده است، مخصوصاً در شرایطی که قطعی‌های اعمال‌شده بخش خانگی در مغایرت شدید با اطلاعیه‌ها و اعلام‌های قبلی است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، چند روزی است که قطع برق بخش خانگی به‌علت مدیریت سوخت زمستانی آغاز شده است. اگرچه وزارت نیرو اعلام کرده است قرار است قطع برق بخش خانگی بر اساس برنامه‌های اعلامی در سایت شرکت‌های توزیع برق و اپلیکیشن “برق من” باشد، اما گزارش‌های متعدد مردمی از قطعی‌های برق خانگی نشان می‌دهد که اغلب قطعی‌ها، بدون اعلام قبلی است و در برخی موارد نیز زمان‌بندی وصل مجدد، با آنچه اعلام می‌شود، مغایرت دارد. در زندگی امروزه که اغلب مردم در آپارتمان‌ها زندگی می‌کنند و تأمین آب شرب به پمپ‌های آپارتمانی و تأمین گرمایش، اغلب به پکیج وابسته است، با قطع برق، هم شاهد قطع آب و هم شاهد قطع سیستم‌های گرمایشی هستیم،
درواقع فقط برق در خانه‌ها قطع نمی‌شود، بلکه به‌همراه برق، آب، گرمایش و حتی تلفن و اینترنت هم قطع می‌شود. آسانسورها و درب‌های برقی پارکینگ‌ها هم از کار می‌افتند. قطعی‌های برق خانگی که از پایان هفته گذشته شروع شده است، نسبت به دوره قبل (20 آبان تا 6 آذرماه) یک تفاوت عمده دارد و آن این است که در دوره قبلی، قطعی‌های برنامه‌ریزی‌شده برق، بین ساعت 8 تا 17 اعمال می‌شد؛ اما در دوره فعلی، حتی شب‌ها هم نوبت قطع برق مردم فرا می‌رسد و در ساعات شب که سرمای هوا بیش از ساعات روز است، با قطع برق، گرمایش منازل قطع می‌شود و مردم در تاریکی، شب‌های سردی را پشت‌سر می‌گذارند.

تاریکی به خانه‌ها محدود نمی‌شود و این شب‌ها، اغلب نقاط شهر‌ها و کلان‌شهرهای کشور، با قطع برق معابر، خیابان‌ها و کوچه‌های تاریکی دارند که علاوه بر اختلال در تردد مردم، بسترهای مناسبی برای رشد جرم و تبهکاری ایجاد شده است.

در مجموع، تصمیم دولت برای اعمال قطع برنامه‌ریزی‌شده برق، یک تصمیم ساده نبود؛ این تصمیم، زندگی روزانه مردم را با اختلال جدی مواجه کرده است، مخصوصاً در شرایطی که قطعی‌های اعمال‌شده بخش خانگی، در مغایرت شدید با اطلاعیه‌ها و اعلام‌های قبلی است.

دیدگاه ها

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *