پلیس آفریقای جنوبی به دنبال معدنچیان غیرقانونی

30 آبان 1403 - 04:21

به گزارش عیار معدن، یک معدنچی به همراه یکی از رهبران جامعه معدنچیان آفریقای جنوبی ۱۷ نوامبر به شرح حوادث تلخی پرداختند که هم اکنون صدها معدنچی غیرقانونی این کشور با آن دست به گریبانند.آنها می‌گویند شمار قابل توجهی از معدنچیان غیرقانونی هم اکنون در یکی از چاه‌های حفاری شده بلااستفاده یک معدن از «گرسنگی» در حال مرگ هستند چراکه پلیس در تلاش برای بیرون کشاندن آنها از زیر زمین، اجازه نمی‌دهد مواد غذایی برایشان فرستاده شود.

هفته گذشته نیز یک جسد تجزیه شده از یکی از حفره‌های معدن «استیلفونتین» در حدود ۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی «ژوهانسبورگ» بیرون آورده شد و این نگرانی وجود دارد که شمار قربانیان بیشتر باشد.«آیندا دابنی»، معدنچی ۳۵ ساله که دو روز پیش با طناب از اعماق زمین بیرون کشیده شده، می‌گوید: دیگر در زیر زمین هیچ چیزی برای خوردن، نوشیدن یا چیزی که بتواند یک انسان را زنده نگه دارد، باقی نمانده است.

گفته می‌شود هزاران معدنچی غیرقانونی که بسیاری از آنها اهل کشورهای همسایه هستند، در چاه‌های معادن متروکه آفریقای جنوبی که همچنان غنی از مواد معدنی هستند، فعالیت می‌کنند.فعالیت این معدنچیان غیرقانونی، خشم دولت و همچنین شرکت‌های معدن را برانگیخته و ساکنان این مناطق نیز آنها را متهم به ارتکاب جرایم دیگری می‌کنند.

به گزارش یورونیوز، حدود دو هفته است که مقامات منطقه، ساکنان آن نواحی را تحت فشار گذاشتند تا هیچ آب و غذایی به این معدنچیان نرسانند. این محدودیت های شدید باعث شد که در نهایت هفته گذشته ۱۲ معدنچی از اعماق معدن‌ها بیرون بیایند.سرانجام دادگاهی در آفریقای جنوبی دستور داد پلیس به تمام محدودیت‌ها در اطراف چاه های بلااستفاده معدن پایان دهد تا ببینند آیا افراد بیشتری از اعماق زمین بیرون می‌آیند یا خیر.

«یوهانس کانکاسه»، رهبر جامعه معدنچیان، با استقبال از حکم دادگاه به خبرگزاری فرانسه گفت که با رفع موقت این محدودیت ها، ساکنان توانستند ۶۰۰ بسته پوره و ۶۰۰ لیتر آب را با طناب به پایین بفرستند.او گفت این اولین بار از تاریخ ۱۲ نوامبر بود که امکان فرستادن آب و غذا و دارو برای معدنچیان فراهم شده بود.

او گفت: چند نفر از داخل چاه‌ها بیرون آمدند، آنهم در حالی که بسیار ضعیف بودند و بدنشان به شدت دچار کم آبی شده بود.پلیس گمان می‌برد که صدها نفر در زیر زمین باشند اگرچه برخی ساکنان محلی ادعا می‌کنند که شمار معدنچیان پنهان شده به هزاران نفر می‌رسد.

منبع: ایسنا
دیدگاه ها

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *