برداشت ژئوفیزیک هوابرد در پهنه نائین

08 مهر 1403 - 03:06

رئیس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور عنوان کرد: طرح تحول در راستای امضای سند سه جانبه‌ای که میان سازمان زمین‌شناسی اکتشاف معدنی کشور، معاونت معدنی و فرآوری مواد و سازمان ایمیدرو به امضا رسیده، از مهرماه سال ۱۴۰۰ و با هدف بررسی حدود ۵۰ هزار کیلومتر مربع آغاز شده است.

به گزارش عیار معدن، علیرضا شهیدی افزود: خوشبختانه تاکنون حدود ۳۰ درصد کشور یا مورد بررسی قرار گرفته و یا در دستور کار می‌باشد. امیدواریم در پایان دوره‌ی ۵ ساله‌ی برنامه هفتم بتوانیم به عدد اعلام شده، برسیم.وی گفت: اکتشاف در این مناطق به صورت کامل در حال انجام می‌باشد و در هر منطقه‌ای که کار اکتشافی انجام می‌شود، برداشت‌ها در سه لایه زمین‌شناسی، ژئوشیمی و زمین‌شناسی اقتصادی صورت می گیرد.

رئیس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور بیان کرد: در کنار این موارد ژئوفیزیک هوا برد هم درحال انجام است و نتایج بسیار خوبی در زمینه‌ی اکتشاف ذخایر پنهان به دست آورده‌ایم. در حال حاضر جدیدترین منطقه‌ای که در حال فعالیت هستیم پهنه‌ خراسان و مناطق بردسکن و سبزوار می‌باشد که همکاران ما در آنجا مستقر شدند و امیدواریم تا پایان سال بتوانیم برداشت‌های این پهنه را نیز به انجام برسانیم.

شهیدی افزود: در آینده‌ی نزدیک، فعالیت‌های پهنه‌ دیگری نیز تحت عنوان پهنه‌ نائین، آغاز می‌شود که تهیه اطلاعات بخش پایه آن از طریق بخش خصوصی انجام خواهد شد. در طی ماه‌های آینده و در پهنه‌ نائین، بزرگترین برداشت ژئوفیزیک هوابرد، در تاریخ سازمان، حدود ۱۶۰ هزار کیلومتر خطی، در دشت و کوه اتفاق خواهد افتاد.

دیدگاه ها

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *