آینده مس، محصور در چین

26 فروردین 1403 - 04:39

به گزارش عیار معدن، ارزیابی موسسات بین المللی نشان می دهد تصمیمات سرمایه گذاری چین، به ویژه با فناوری های سبز، به طور قابل توجهی بر تقاضای جهانی مس و در نهایت قیمت آن تأثیر می گذارد.

تحلیلگران می گویند که مس به طور فزاینده ای در حال حرکت است و پیش بینی می شود قیمت فلز قرمز تا سال ۲۰۲۶ به حدود ۱۲۰۰۰ دلار در هر تن برسد. اما تحلیلگران در حال کار بر روی تحلیل قیمت این فلز و جداسازی از بازارهای کالاهای سنتی و چرخه های اقتصاد کلان هستند. به گفته مایکل ویدمر، استراتژیست کالا و یکی از نویسندگان گزارش ۸ آوریل، این بانک گفت که عرضه کم کاهشی مس به طور فزاینده ای تولید کاتد را محدود می کند و اضافه کرد که فقدان پروژه های معدن در نهایت شروع به تأثیر بر بازارها کرده است.

کسری بازار در سال جاری ۳۲۴۰۰۰ تن پیش بینی شده که تا سال ۲۰۲۶ به ۷۴۳۰۰۰ تن افزایش می یابد. قیمت مس در دو ماه گذشته بیش از ۱۵ درصد افزایش یافت و در ۸ آوریل به ۹۴۱۹ دلار در هر تن رسید، نزدیک به بالاترین حد در ۱۵ ماه گذشته، به دنبال اختلالات معدنی که ظرفیت مس کاتد در کارخانه های ذوب چین را کاهش داد. این کارخانه های ذوب بیش از نیمی از عرضه جهانی را تامین می کنند. این فلز در روز پنجشنبه ۹۳۶۳ دلار در هر تن معامله شد. مس در می ۲۰۲۱ در LME به رکورد ۱۰۷۴۷ دلار در هر تن در میان تقاضای شدید چین و اختلالات عرضه کووید-۱۹ رسید.
به رغم محدودیت‌های عرضه بالقوه، تقاضا برای مس همچنان قوی است که ناشی از سرمایه‌گذاری در فناوری‌های سبز، رشد مجدد اقتصاد جهانی، تلاش‌های ذخیره‌سازی مجدد و کاهش احتمالی نرخ است. اهمیت فلز قرمز در فناوری‌های انرژی تجدیدپذیر، خودروهای الکتریکی و توسعه زیرساخت‌ها، آن را در تغییر جهانی به سمت پایدار ضروری می‌سازد. این تحلیلگر گفت که نقش مرکزی مس تأثیر هرگونه محدودیت عرضه را تشدید می کند. به عنوان یک بازیگر اصلی در بازار مس، تحلیل گران هشدار می دهند که تصمیمات سرمایه گذاری چین، به ویژه با فناوری های سبز، به طور قابل توجهی بر تقاضای جهانی مس تأثیر می گذارد. / معدن 24

دیدگاه ها

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *